House W  

Home W

Bad Homburg v.d.H. - Germany

 

Refurbishment and extension

 

The building is located in a residential area of the hinterland of Frankfurt, one of the most prized for its natural environment and the quality of the buildings.

The project involved the extension of a building that had become too small for a family with five children.

The aim was not just to provide more space but to create a welcoming environment for a very diverse family.

The new part of the living room was made double-height and brightened by a skylight.

The decision to use natural overhead light made it possible to expand the space making it seem wider and airier.

 

 

House W, Bad Homburg, Frankfurt
House W, Bad Homburg, Frankfurt

Aereal view

House W, Bad Homburg, Frankfurt
House W, Bad Homburg, Frankfurt

External view

House W, Bad Homburg, Frankfurt
House W, Bad Homburg, Frankfurt

External perspective

House W, Bad Homburg, Frankfurt
House W, Bad Homburg, Frankfurt

Living room with overhead light